Properti erhvervsmægler

PROPERTI

Din frie erhvervsmægler
Med vores kompetente team hjælper vi vores kunder trygt igennem processen vedr.  salg, udlejning, jura, skat omkring erhvervsejendomme i hele Danmark.

Vi tilbyder en vifte af effektive salgsværktøjer, som sikrer at din ejendom er ’top of mind’ for potentielle købere/lejere.

Din mægler

Uanset om du vil købe – sælge – leje – udleje eller blot søger rådgivning, hjælper Properti vores kunder trygt igennem alle facetterne af en erhvervshandel eller  udlejning.

Erfaring

Hos PROPERTI har vi mange års erfaring i ejendomsbranchen. Vi er gode på markedsføring, salg og  projektledelse . Adminstration og økonomistyring er også en spidskompetence hos os.

Magne Jakobsen

Magne Jakobsen

Ejer/erhvervsmægler

Magne har mange års erfaring indenfor køb, salg og udlejning af ejendomme. Han har en evne til at zoome ind på markedet og finder altid den ultimative løsning. Magne er naturligvis også i besiddelse af et stort netværk.

Telefon: 78 70 14 14
Direkte: 88 44 22 90
Mail: mj@properti.dk

Jan Ulbjerg Sørensen

Jan Ulbjerg Sørensen

Direktør/Erhvervsmægler

Jan har er stort netværk i Midtjylland og har mange års erfaring med salg og marketing. Jan er klar til at hjælpe dig med din søgning efter erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Telefon: 78 70 14 14
Direkte: 20 42 96 05
Mail: js@properti.dk

Lotte Skyum

Lotte Skyum

Bogholder

Lotte har flere års erfaring som administrativ medarbejder og har ansvaret hos Properti for det administrative i forhold til salg og udlejning.

Telefon: 78 70 14 14
Direkte: 788 44 22 98
Mail: ls@properti.dk